«Купіть ікону»: на Вінниччині затримали винахідливих грабіжників

Новини Вінниці

У селищі Теплик затримали двох зловмисників, які викрали 7 000 гривень у пенсіонерки з Турбова. Грабіжники відволікали довірливу жінку, вмовляючи придбати «чудодійну» ікону.

За даними поліції, 14 лютого до 78-річної бабусі прийшли двоє невідомих чоловіків з пропозицією придбати у них ікону. Поки один з них на подвір’ї вмовляв її зробити покупку, інший – викрав з будинку заощадження. Потерпіла повідомила, що чоловіки пересувались на темній іномарці.

Орієнтування на розшукуваний автомобіль «Volkswagen» отримали усі підрозділи поліції області. 19 лютого начальник сектору карного розшуку Теплицького відділення поліції Вадим Поник у смт Теплик помітив розшукуваний автомобіль та спільно з колегами затримав його. 

Зловмисниками виявились двоє мешканців Чернівецької області, 35-ти та 37-ми років. Обидва мають судимість за хуліганство. Причетність до крадіжки грошей затримані заперечували, але після того, як потерпіла їх упізнала, зізнались.  

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185  КК України (крадіжка). За такий злочин правопорушникам загрожує до 5 років  позбавлення волі. Затриманим оголошено про підозру. Правоохоронці перевіряють причетність правопорушників до скоєння аналогічних злочинів на території області. 

За матеріалами: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *