Затримано двох чоловіків, які пограбували жмеринчанина тиждень тому

Новини Вінниці

У вівторок, 19 лютого,  жмеринські поліцейські затримали двох підозрюваних, причетних до пограбування 44-річного місцевого жителя. Зловмисники відібрали у потерпілого рюкзак, в якому знаходились гроші .

11 лютого близько 16.00 години  на спецлінію  102 надійшло повідомлення від місцевого жителя  про те, що біля  місцевого центрального ринку  його  пограбували двоє невідомих чоловіків. Нападники, застосувавши фізичну силу, відібрали у потерпілого рюкзак, в якому знаходились грошові кошти  в сумі 1600 гривень.

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Валерія Домбровського, завдяки відео  з камер спостереження, працівники поліції  встановили осіб, причетних до вчинення злочину.

В ході  проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали зловмисників на одній з вулиць міста.

Ними виявились 45-річний житель м.Могилів-Подільського та 43-річний мешканець Київської області. Один з правопорушників неодноразово судимий за грабежі, розбої та крадіжки.

За словами  зловмисників,  викрадені кошти вони витратили на власні потреби.

Підозрюваних  затримано в процесуальному порядку .

Наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідчим відділом поліції  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 ККУ (грабіж). За таке правопорушення зловмисникам загрожує  до  6 років ув’язнення.

За інформацією: Відділ комунікації поліції Вінницької області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *