Води може не бути: у Вінниці через борги зупинилися дві водо-насосні станції

Новини Вінниці

Сьогодні близько 13:00 у Вінниці через відсутність електропостачання припинили роботу дві водонасосні станції: ВНС ІІІ підйому “Старе місто” та ВНС ІІІ підйому “Вишенька”. Про це повідомили у КП «Вінницяоблводоканал», зазначивши, що інфраструктурні об’єкти були відключені від електропостачання через борги підприємства.

  • Відключення від електропостачання відбулося у зв’язку з тим, що КП “Вінницяоблводоканал” немає змоги оплатити 100% авансового платежу за лютий 2019 року, – йдеться у заяві «Облводоканалу»

«Комунальники» інформують, що у зв’язку зі знеструмленням станцій мешканці Старого міста, колишнього Ленінського району а також мікрорайонів Вишенька та Поділля можуть зіштовхнутися зі зниженням тиску у мережі водопостачання. При цьому, на верхніх поверхах будинків води може не бути взагалі.   

КП “Вінницяоблводоканал” звернулось до міського голови Сергія Моргунова та голови обласної ради Анатолія Олійника з проханням надати підприємству фінансову підтримку. Містян, у свою чергу, просять розрахуватись за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

Як повідомлялося раніше, «Вінницяоблводоканал» невдовзі можуть відрізати від електропостачання за борги. Підприємство заборгувало електропостачальнику – компанії «Енера Вінниця» 63 мільйони.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *