12 ветеранів з України візьмуть участь у найстарішому марафоні Європи

Новини України

12 ветеранів з України візьмуть участь у найстарішому марафоні Європи, повідомили організатори проєкту реабілітації учасників бойових дій під час відкритого спільного тренування ветеранів АТО/ООС і видатних українських легкоатлетів на НСК «Олімпійський».

  • Нині триває підготовка до найстарішого в Європі марафону, який відбудеться 6 жовтня 2019 року в місті Кошице (Словацька Республіка). У цьому забігу Україну представлять 12 воїнів-ветеранів, які зазнали поранень під час бойових дій. Семеро осіб бігтимуть марафон дистанціями 42 та 21 кілометр, а п’ятеро ветеранів війни на протезах долатимуть 4,5 кілометра, — проінформував помічник Уповноваженого Президента України з питань реабілітації учасників бойових дій Костянтин Винниченко, передає прес-служба Міноборони на офіційному сайті

Він також подякував Посольству Словацької Республіки в Україні та Послу за тісну співпрацю, підтримку українських ветеранів і нашої країни.

Зі свого боку Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні пан Марек Шафін запевнив присутніх, що мужніх захисників України з нетерпінням чекають у словацькому Кошице. Посол наголосив, що участь українських захисників у Кошицькому марафоні стане доброю традицією та ще більше зміцнить дружні стосунки між нашими країнами.

Джерело: День

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *