21 квітня: думаємо про Україну!

Відео Новини Вінниці

«Думайте не про Порошенка та Зеленського, а про Україну», – з такими словами звернувся Президент Петро Порошенко до українців.

 Нині найлегше закидати чинному Президенту держави докори, перераховувати помилки…  та  ігнорувати досягнення, яких – чимало. Порошенкові довелося очолювати країну в найскладніших умовах – агресія північного сусіда, війна – і гібридна, і цілком реальна, вбивча;  як наслідок – економічні та соціальні проблеми. Фактично, треба було  відроджувати й одночасно модернізовувати армію, боротися за міжнародну підтримку,  добитися безвізу, протистояти сепаратистським проявам всередині країни.  Порошенко це зміг! І це неможна заперечити.  Світова спільнота почула і побачила, що Україна – держава сильна та горда, здатна відстоювати свої європейські принципи та обраний напрям розвитку!

Втратити це – страшна річ. А таку ситуацію, на жаль, не можна відкидати.  Чи вистачить сил, досвіду та знань Володимиру Зеленському, опоненту Порошенка, щоб протистояти серйозним та небезпечним викликам, які постали перед Україною?  Чи не стане його прихід  до влади «прикольною авантюрою» із трагічними для держави наслідками?   Хочеться вірити,  що все буде добре. Хочеться… 

Українці, дійсно, давайте не будемо думати про персоналії Порошенка та Зеленського. Подумаємо про країну, в якій нам жити!

Звернення Петра Порошенка до українців:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *